Xiaomi Mi Pro 2 review

Xiaomi Mi Pro 2

Xiaomi Mi Pro 2 se bazează pe formula M365 de succes, care, la rândul său, a fost înlocuită recent de upgrade-ul 1S. Aici, clienții beneficieaza de cea mai lungă distanță (45 km ) și cea mai puternică tehnologie a motorului, care este capabilă să-și mărească producția la 600W km sub sarcini grele.

Xiaomi Mi Pro 2

O mare parte din gama de scutere electrice Xiaomi Mi arată la fel, cu aluminiu de calitate aerospațială utilizat pentru majoritatea cadrului și mânerelor, în timp ce platforma principală, carcasa acumulatorului și aripa din spate sunt fabricate din materiale plastice robuste.
Pro 2 dispune de un far puternic cu LED-uri, precum și de o lumină de frână spate care poate fi comutată pe on permanent prin intermediul unei aplicații smartphone însoțitoare. Pentru a se alinia la noua legislație europeană, Pro 2 include, de asemenea, reflectoare frontale, laterale și posterioare pentru vizibilitate sporită.

Plierea unității este realizată cu ajutorul unui mâner cu eliberare rapidă de la baza tijei principale a ghidonului, care vede barele îndoite înapoi și agățate frumos pe un cârlig de plastic montat pe aripa din spate. Eliberarea rapidă pentru a inversa acest lucru, de asemenea, se dublează perfect ca un clopot. Frumos.

Deși anvelopele pneumatice pot fi o durere absolută în partea din spate pentru a le schimba pe aceste trotinete, ele fac diferența atunci când vine vorba de calitatea călătoriei, iar numerele de 8,5 inch prezentate aici fac o rulare foarte lină.

Punând Pro 2 lângă 1S vom remarca o mare diferență. Pro 2 este puțin mai înalt, iar platforma este puțin mai lată și mai lungă, dar există puține alte caracteristici fizice pentru a le distinge pe cele două. Principalul punct de diferență este pachetul de baterii cu litiu cu rază lungă de acțiune și un motor electric mai puternic ascuns sub platforma piciorului.

Adăugarea de anvelope pneumatice transformă călătoria unui e-scooter, iar numerele de 8,5 inch prezentate aici fac o treabă excelentă de călcare a denivelărilor de pe drum și de abordare a suprafețelor mai dure. Acestea pot fi greu de inlocuit, dar există o anvelopă de rezervă inclusă în ambalaj, iar unii comercianți online oferă pre-instalarea slime de protecție împotriva puncției. Păstrați-le pompate până la presiunea recomandata, pentru a evita apartamentele temute.

O platforma mai mare oferă o deplasare mult mai confortabilă pentru călătoriile pe distanțe mai lungi, ceea ce este ceva ce veți putea face cu ușurință pe Xiaomi Mi Pro 2. Autonomia oficială este fixată la 45 de km și, deși acest lucru depinde foarte mult de teren, de modul de pilotare și de cantitatea de frânare regenerativă pe care o apelați prin intermediul aplicației însoțitoare, credem cu tărie că este posibil să ajungeți undeva aproape de această cifră.

O săptămână solidă de explozii scurte în modul Sport abia a mâncat din durata de viață a bateriei și ar fi nevoie de un fanatic serios e-scuter pentru a încerca să se apropie de epuizarea bateriilor în naveta zilnică.

Ratingul de impermeabilizare IP54 înseamnă că este teoretic protejat împotriva stropirii cu apă din orice unghi, dar cei care se gândesc să se deplaseze în toate condițiile meteorologice ar putea dori să se uite spre e-scuterul Pure Air, deoarece poartă ratingul IP65 mai rezistent la apă.

În afară de asta, experiența de pilotaj este rapidă și netedă, cu accelerația sensibilă a degetului mare dovedindu-se ușor de manevrat, ceva ce nu poate fi spus pentru mulți rivali. Există, de asemenea, o frână cu disc hidraulic spate puternică și frânare regenerativă în motorul roții față, asigurând distanțele de oprire scurte.

Mi Pro 2 necesită aplicația Xiaomi Home smartphone pentru a funcționa, ceva ce nu este imediat evident atunci când despachetați scuterul. Există o serie de aplicații pe App Store și Google Play care sugerează că sunt compatibile cu gama de scutere Xiaomi, dar nu sunt.

Aplicația permite apoi utilizatorilor să blocheze de la distanță Mi Pro 2, ceea ce înseamnă că nu se va activa fără a asocia mai întâi aplicația. Există, de asemenea, opțiunea de a ajusta nivelurile de frânare regenerativă, de a avea lampa de spate pornită în mod constant și de a opera Cruise control, care, în esență, neagă necesitatea de a apăsa și de a accelera și reglează viteza scuterului, astfel încât să se croazieră cu lovitura ocazională.

Este o aplicație destul de simplă, dar una care oferă toate citirile esențiale privind nivelurile bateriei și distanța parcursă, în timp ce se ocupă de actualizările de firmware cu un efort minim.

Ca multe alte e-scutere de pe piață, există, de asemenea, mai multe moduri de condus care pot fi schimbate, care limitează în principiu viteza maximă. Un mod pietonal este, în esență, o deplasare lenta și este potrivita pentru zonele construite sau ocupate, în timp ce un mod standard „D” permite cea mai mare parte a puterii și un mod Full Fat Sports (sau „S”) dezlănțuie toți wați.

Este o atingere de siguranță curată, ceea ce înseamnă că pilotul nu trebuie să fie atât de atent cu accelerația atunci când împrejurimile devin puțin aglomerate. Selectarea modurilor este la fel de simplă ca apăsarea butonului de alimentare.

Acestea fiind spuse, este o astfel de placere pentru plimbare și motorul electric mai puternic al Pro 2 se poate potrivi riderilor mai grei, care ar putea găsi performanța sa este preferabilă față de 1S mai mici. Dar este încă oficial limitat la un călăreț 100kg. Modelul Pure Air Pro este mai rezistent la apă și poate suporta până la 120kg.

Lasă un comentariu