Trotineta electrica Wide Wheel PRO Mercane-review

Wide Wheel PRO Mercane

Wide Wheel Pro Mercane va fi potrivit pentru tine?
Este trotineta perfecta pentru ciclistii care doresc ceva care se află la mijlocul terenului între navetiști bugetari și modele de înaltă performanță. Acesta este, în parte, motivul pentru care a fost cea mai bine vânduta trotineta în ultimii ani.

Wide Wheel PRO Mercane

– viteza maxima 40 km/h

– autonomie 50 km

– anvelope 10 inch

-putere motor: 2×500 w

-durata incarcare: 6 ore

-greutate maxima suportata: 100 kg

Design

Ghidon

Ca si caracteristica a funcționării trotinetei dvs., ghidonul Pro găzduiește afișajul său inteligent. Aici puteți selecta modul de pilotaj unde puteți alege între ECO (pentru kilometraj maxim) sau Power (pentru cuplu maxim).

Cu maneta de frână din spate în stânga și față în dreapta, alături de maneta de accelerație ușor de utilizat, cockpitul este perfect pregătit pentru ca piloții care au pășit pentru prima dată pe trotineta.

Mânerele sunt înfășurate într-un cauciuc grippy care, deși acest lucru poate părea un mic detaliu, este un element cheie în designul trotinetei, alături de ghidonul de 54 cm cu deschidere largă, dar pliabil. Această combinație vă permite să stabiliți un control ferm asupra coloanei de direcție și a pneurilor ultra-late (10 cm).

Ghidonul bifează toate casutele necesare.

Cadru

Mercane, compania din spatele trotinetei din Korea, a luat în considerare feedback-ul de la WideWheel original, în cazul în care riderii s-au plâns de slăbirea treptată a tijei (provocând oscilarea tijei) după perioade lungi de utilizare. Este sigur să spunem că aceasta nu mai este o problemă, deoarece tulpina întărită, mai groasă a rezolvat această problemă.

Totul, de la cadrul gri de cărbune până la apărătoarele de noroi largi, puntea cu formă unică și ornamentele roșii, oferă modelului WideWheel Pro estetica a ceea ce îmi imaginez că ar arăta o trotineta electrica proiectata de Lamborghini.

Platforma

Forma suplă a punții se potrivește perfect cu estetica elegantă, raționalizată, cu care se mândrește Pro.
Puntea începe destul de lata de 22 cm, dar se ingusteaza până la aproximativ 12 cm pentru a obține o estetică aproape asemănătoare unei nave spațiale. Ca urmare, este puțin confortabila în comparație cu rivalii săi, Apollo Explore și EMOVE Cruiser, dar există încă suficient spațiu pentru a vă poziționa confortabil picioarele. În plus, aripa din spate este suficient de lată pentru a vă sprijini piciorul din spate în cursă.

Lățimea redusă a punții ajută la a face din WideWheel o trotineta mai compacta atunci când este pliata decât cele două modele concurente menționate mai sus. Suprafața de tip șmirghel a punții oferă aderența necesară pentru a vă împiedica să vă alunece piciorul.

Roti

Pro este una dintre puținele trotinete care vin cu anvelope ultra-late fără aer, care măsoară 20 x 10 cm.
Pentru a vă oferi o călătorie moale și confortabilă, acestea sunt umplute cu spumă poliuretanică care oferă un nivel mai mare de absorbție a șocurilor decât anvelopele tradiționale din cauciuc. În timp ce acestea nu oferă același nivel de amortizare ca un set de pneumatice, acest lucru nu este prea o problemă din cauza suspensiei față și spate. Combinat, te simți mai degrabă ca și cum ai pluti pe covorul magic al lui Aladdin decât să mergi pe o trotineta.

În timp ce caracterul șiret al anvelopelor promovează echilibrul și stabilitatea, profilul lor mai mare decât media necesită un pic acomodare și nu puteți executa viraje strânse.

Calitate si durabilitate

Una dintre diferențele cheie dintre WideWheel Pro și predecesorul său, WideWheel, este că are un cadru întărit – este literalmente fratele mai mare.
Tija mai groasă, furca întărită și gâtul, toate dau cadrului grosimea de care are nevoie pentru a vă oferi control asupra trotinetei fără tremurul de temut al tijei pe care îl vedem pe multe trotinete.

Singura mea asprime cu trotineta este afișajul inteligent și accelerația. În comparație cu alte modele , se simt un pic mai ieftine. Dacă aceasta este prima ta trotineta, nu vei observa acest lucru prea mult, deoarece nu vei avea nimic de comparat cu el, dar, pentru piloții mai experimentați, s-ar putea să fii puțin dezamăgit. Cu toate acestea, ele funcționează bine și nu influențează călătoria sau nu construiesc o calitate suficient de bună pentru a face o dâră în gloria WideWheel.
Pro se mândrește cu faptul că este o trotineta care este construita să dureze și cu siguranță face exact acest lucru

Greutate si sarcina maxima

Cântărind 25 kg, este posibil să nu fie cea mai ușoara trotineta, dar acest lucru nu este deloc surprinzător atunci când luați în considerare faptul că transportă două motoare, arcuri duble și o baterie de 48V 15Ah. Comparativ cu rivalii săi cei mai apropiați, greutatea este destul de standard – atât Apollo Explore, cât și EMOVE Cruiser sunt 23 kg.
Cu toate acestea, o zonă în care Pro nu se încadrează este in capacitatea sa de încărcare.

Aceasta poate suporta până la 100 kg care a devenit norma pentru trotinete de buget și navetiști.

Pliere si portabilitate

După cum sa menționat mai sus, Pro nu este tocmai ușoara, dar compensează acest lucru prin capacitatea sa de a fi pliata compact pentru depozitare și transport ușor.
Caracteristica suplimentară a ghidonului pliabil înseamnă că trotineta poate fi pusa deoparte și ascunsa fără a ocupa prea mult spațiu.

Plierea și desfășurarea tijei este incredibil de simplă, dar este mai lentă decât mecanismele de pliere cu eliberare rapidă care necesită pur și simplu să răsturnați o manetă și să prăbușiți tulpina. Cu WideWheel trebuie să înșurubați/deșurubați mecanismul filetat pentru a bloca/debloca tija.
În timp ce aceasta nu este o trotineta care poate pretinde o poziție de podium pentru portabilitate, acesta poate fi totuși transportata pe distanțe scurte într-o singură mână și este suficient de compacta pentru a fi ridicata pe și din transportul public sau pe scări mici, dacă este necesar.

Asamblare

Când ajunge, tija va fi pliată în jos, astfel încât unul dintre primele lucruri pe care va trebui să le faceți este să utilizați cadranul pliabil pentru a o desface. Cadranul trebuie să fie rotit de 7-10 ori pentru a-l debloca, apoi trageți tija într-o poziție verticală, faceți clic pe ea în poziție și strângeți cadranul. După aceasta, este simplu de a desface ghidonul și de a vă asigura că se fixează în manșete pe ambele părți.

Viteza si accelerare

Propulsat de motoare 500W duble, Pro este intrarea perfectă în lumea trotinetelor electrice cu două motoare.
Cu o viteză maximă de 40 km/h și o accelerație care vă va duce de pe loc la 25km/h în doar 3,2 secunde, WideWheel nu este doar cu 60% mai rapid decât trotineta dvs. medie de navetiști, ci evaluata ca trotineta de top în lista mea de cele mai bune trotinete de 40 km/h datorită puterii și vitezei impresionante.

Este WideWheel Pro confortabial la condus?
Combinația dintre grosimea anvelopelor extra-late și suspensia cu arc dublu este sosul secret pentru calitatea excelentă a călătoriei.

Autonomie

La un maxim de 50 km, autonomia este respectabilă, dar nu este una dintre cele mai puternice atuuri ale Pro, mai ales atunci când vă gândiți că veți vedea mai aproape de 32 km în condiții realiste (de exemplu, angajarea ambelor motoare și utilizarea întregului cuplu și a vitezei oferite). Acesta este motivul pentru care ați putea alege să cheltuiți un pic în plus și să obțineți EMOVE Cruiser, care are o rază maximă de 100 km.

Cu siguranță nu este totul sumbru. Modelul Pro are o autonomie cu 10-15% mai mare decât predecesorul său. Dacă credeți că WideWheel ar putea fi trotineta pentru dvs., puteți extinde kilometrajul pentru a obține mai mulți kilometri decât cei 50 menționați mai sus, mergând în modul ECO.

Urcare

Datorită motoarelor sale duble și cuplului impresionant, Pro rămâne fidel numelui său atunci când vine vorba de alpinism. Are puterea de a mânca pante cu o înclinație de 30% cu ușurință, plasându-l deasupra EMOVE Cruiser și Apollo Explore.
Pentru cele mai bune trotinete electrice care urca pe deal, am evaluat WideWheel Pro ca fiind câștigătorul categoriei de trotinete care pot scala 26,8% înclinări (15 de grade).

Suspensie si frâne

Așa cum am menționat anterior, combinația dintre anvelopele umplute cu spumă și sistemul de suspensie cu arc dublu oferă o experiență de pilotaj care poate fi asemănată doar cu ceea ce îmi imaginez că ar fi să plutesc pe covorul magic al lui Aladdin.

Un lucru demn de reținut aici este faptul că suspensia nu este la fel de moale ca cea a unei trotinete mai high-end, precum și rivalul său, EMOVE Cruiser, dar își face treaba și este mai mult decât ideală pentru plimbările urbane de-a lungul pavajelor și drumurilor.
Dacă intenționați să călătoriți pe teren puțin accidentat (adică drumuri pline de gropi), aș recomanda să aruncați o privire la EMOVE Cruiser – are mai multe atuuri la suspensie și poate face față provocărilor escapadelor urbane cu ușurință.

Frânarea s-a îmbunătățit considerabil de la trecerea de la WideWheel la WideWheel Pro. Fratele mai mic al lui Pro a fost echipat doar cu o frână cu un singur disc în spate, în timp ce Pro vine echipat cu discuri duble de 120 mm în față și în spate.

Incarcare

Una dintre cele mai mari upgrade-uri de la acest model la cel anterior este creșterea dimensiunii bateriei. Cu bateria Li-ion de înaltă eficiență de 48V 15Ah V (vs 48V 13,2Ah), aveți mai multă putere în spate. Dimensiunea bateriei acestui băiat rău este dublă față de dimensiunea unei trotinete standard.
Portul de încărcare este situat pe partea dreaptă a roții din față, iar timpul de încărcare este de aproximativ 6-7 ore, cu un maxim de 10 ore pentru a preveni supraîncălzirea bateriei.
Indicatorul de încărcare de la roșu la verde face încărcarea plăcută și ușoară.

Caracteristici extra

Display intuitiv

Modelul Pro a adoptat un afișaj inteligent nou și îmbunătățit, care diferă de WideWheel original, deoarece indică viteza, kilometrajul total, tensiunea și permite selectarea intuitivă a modurilor de viteză.După cum am menționat anterior, în comparație cu unele dintre celelalte modele, ecranul se simte un pic ieftin și depășit. Dar își face treaba și o face bine. La urma urmei, este doar un aspect mic al designului trotinetei și estetica elegantă raționalizată pe care Pro o are mai mult decât o face.

Lumini LED

Luminile din față și din spate fac din aceasta o trotineta sigura de condus atât ziua, cât și noaptea.
LED-ul frontal este deosebit de luminos și este încorporat în partea din față a afișajului. Cu toate acestea, în timp ce luminile sunt suficient de puternice pentru a fi văzute atunci când călătoriți în medii urbane bine iluminate, dacă veți călători în condiții de iluminare mai slabă și aveți nevoie de lumini pentru a vă contura calea, vă recomandăm să cumpărați un far separat pentru a vă crește vizibilitatea.

Pilot automat

Această funcție este ușor de setat prin intermediul ecranului Pro. Odată activata, trebuie să vă mențineți viteza timp de câteva secunde înainte ca trotineta să preia controlul și să facă restul muncii pentru dvs. apoi, puteți elibera accelerația și vă puteți odihni degetul mare în timp ce vă bucurați de o călătorie confortabilă.

Cheie de blocare (funcție antifurt)

Când cumpărați Pro, există două versiuni disponibile pentru a alege, dar dacă sunteți în căutarea unui plus de protecție pentru trotineta dvs., puteți alege să faceți upgrade la ediția CLE care vine cu o incuietoare.

Rezistenta la apa

Cu un rating de rezistență la apă de IP54, Pro este protejat de murdărie și stropi de apă, astfel încât să puteți fi siguri dacă sunteți prinși în ploaie. Cu toate acestea, nu recomand folosirea în ploaie.

Lasă un comentariu