trotineta electrica Xiaomi 4 Pro-review

Trotineta electrica xiaomi 4 Pro este o imbunatatire suplimentara a unui produs de succes, realizat de celebrul duo Segway-Ninebot, proprietatea gigantului chinez Xiaomi.

Atunci când căutați o trotinetă electrică de înaltă calitate, nu puteți evita Xiaomi în acest moment. Producătorul oferă diferite modele din diferite categorii de preț. Cu Electric Scooter 4 Pro, testăm modelul de top de la Xiaomi, care ar trebui să exceleze cu performanțe ridicate și o gamă lungă.

trotineta electrica Xiaomi 4 Pro

Daca cauti o trotineta electrica potrivita cerintelor urbane cu dotari premium si autonomie de durata, Xiaomi 4 Pro ar putea fi alegerea potrivita. Este echipata cu un motor puternic de 350 W si ofera o autonomie de 55 km. De asemenea, poate fi usor pliata si transportata in mijloacele de transport.

Constructie

Xiaomi 4 Pro combina avantajele trotinetelor pliabile accesibile cu dotari de clasa superioara. Este o versiune imbunatatita a modelului 3 Pro, cu dimensiuni mai generoase – inaltime crescuta cu 6 cm, lungime crescuta, platforma mai lata pentru confort si ghidon mai larg cu 5,8 cm.

Trotineta electrica Xiaomi 4 Pro este construita din aliaj de aluminiu rezistent si usor, oferind usurinta in transport si stocare. Poate urca cu usurinta pante de pana la 20% si atinge o viteza maxima de 25 km/h, cu ajutorul motorului de 350 W. Acumulatorul Lithium-Ion de 12,5 Ah asigura autonomie si se incarca in 4 ore.

Cu anvelope DuraGel reinnoite de 10 inch, fara camera de aer si cu gel de auto-sigilare, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intepaturi. Ghidonul din TPR asigura aderenta confortabila si dispune de tablou de bord multifunctional cu design minimalist, care ofera informatii complete posesorului.

Trotineta electrica are 3 moduri presetate pentru a usura alegerea modului de condus, oferind optiuni de viteza, distanta sau combinatia acestora, in functie de necesitatile diferitelor scenarii. De exemplu, in zonele cu multi pietoni, trotineta poate fi limitata la 6 km/h, in timp ce modul „D” permite o viteza maxima de 20 km/h si modul „S” ofera cei 25 km/h. Acestea ofera suportul necesar pentru o calatorie sigura si confortabila.

Functii si dotari

Compania chinezeasca a ales tehnologii avansate de protectie pentru trotineta electrica Xiaomi 4 Pro. Acestea pot fi vizualizate sau setate prin intermediul aplicatiei Xiaomi Home, precum protectia impotriva scurtcircuitului, protectia suplimentara impotriva supracurentului, protectia dubla la suprasarcina si supraincarcare, protectia temperaturii si protectia impotriva functionarii defectuoase.

De asemenea, conectarea aplicatiei Xiaomi Home la un smartphone se face prin Bluetooth iar dispozitivul dvs. trebuie sa ruleze cel putin Android 4.3 sau iOS 9.0.

Sistemul de recuperare a energiei cinetice (KERS) a fost complet modernizat, asigurand in acest fel o eficienta maxima a acumulatorului. Tabloul de bord multifunctional afiseaza in timp real 8 tipuri de date: viteza, regimul de deplasare, puterea, starea de blocare si alte informatii de calatorie.

Concluzii trotineta electrica xiaomi 4 pro

Modelul Xiaomi 4 Pro este o alegere buna pentru cine dorește o trotinetă electrică pliabilă la un preț accesibil. Cu un singur motor de 350 W, poate transporta până la 120 kg pe o distanță de 55 km. Acumulatorul de 12,5 Ah poate fi încărcat în 4 ore. Trotineta are dimensiuni mari pentru confort, poate fi ușor transportată fiind pliabilă și cantarind 17 kg. Viteza maximă este de 25 km/h, ideala pentru neposesorii permisului de conducere. Citește articole despre trotinete electrice pentru mai multe recomandări sau alege o trotinetă cu scaun. Dacă cântărești peste 120 kg, consultă un ghid pentru mai multe idei.

– viteza maxima 25 km/h

– autonomie 55 km

– anvelope 10 inch

-putere motor: 350 w

-durata incarcare: 7 ore

-greutate maxima suportata: 120 kg

Lasă un comentariu