Trotineta electrica Vsett 8-REVIEW

Trotineta electrica Vsett 8

Fiind cel mai accesibil model din gama VSETT, 8 oferă o combinație perfectă a unei trotinete care este la fel de ușor pentru ochi ca și pentru bugetul dvs., cu performanța potrivită. Pentru prețul și puterea oferite, nu veți obține o viteză, o autonomie și o urcare pe deal mult mai bune decât ceea ce oferă Vsett 8. Gama sa de caracteristici îngrijite – care include un antidemaraj cu cheie NFC, suspensie reglabilă și tijă telescopică – este un bonus pentru schema sa de culori atrăgătoare, care va atrage o gamă largă de conducatori.

– viteza maxima 40 km/h

– autonomie 60 km

– anvelope 8,5 inch

-putere motor: 600 w

-durata incarcare: 6 ore

-greutate maxima suportata: 120 kg

O nouă generație de trotinete electrice este aici și se numește VSETT! VSETT 8 este cel mai mic model din seria trotinetelor electrice realizate de acest brand. Este o excelenta trotineta electrica de oraș cu un singur motor, de generație nouă, dezvoltata de echipa care a introdus anterior trotinetele Zero cu succes.

Această serie de trotinete electrice se caracterizează prin calitate, stabilitate și siguranță. VSETT 8 se mândrește cu mai multe inovații care duc dezvoltarea trotinetelor electrice la un nivel mai înalt. Întreaga structură este atent echilibrată pentru a menține stabilitatea chiar și la viteze maxime care pot ajunge până la 42 km/h. Ca standard, echipamentul trotinetei include lumini LED integrate în punte și în tija de direcție.

Sigurantă si confort

Siguranța este întotdeauna pe primul loc. Componentele trotinetei sunt instalate într-un cadru nou, care a fost proiectat pentru o stabilitate maximă de pilotaj. Mecanismul de pliere confortabil este rapid și, cel mai important, sigur datorită încuietorii sale de siguranță. Cadrul este realizat dintr-un aliaj puternic de aluminiu utilizat în industria aerospațială. Întreaga structură a fost echilibrată cu precizie pentru a menține stabilitatea chiar și la viteze maxime care pot ajunge până la 42 km/h (în funcție de dimensiunea bateriei, greutatea pilotului, temperatura exterioară și teren).

O trotineta adecvata necesită un sistem de frânare de calitate, care a fost într-adevăr dat acestei trotinete. Frâna cu tambur față și spate dovedită poate frâna eficient chiar și la viteza maximă a trotinetei. În combinație cu sistemul ABS electric de pe roata din spate suplimentat cu sistemul de dezactivare automată, frânarea va fi o bucată de tort. Calitatea și structura rigidă a întregii strotinete permite o capacitate totală de încărcare de până la 120 kg. Trotineta oferă opțiunea de a activa așa-numita funcție „Kick-Start”, prevenind orice pornire nedorită.

Aripile funcționale și certificarea IP44 sunt o chestiune de fapt. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vremea rea sau hainele care ti se murdăresc. Suprafața antiderapantă ușor de întreținut, care împiedică alunecarea pilotului pe vreme rea sau în situații extreme, este un bonus. Ca standard, echipamentul trotinetei include lumini LED integrate în punte și bara de direcție care, combinate cu semnalizatoarele de direcție față și spate și claxonul mecanic, permit pilotului să călătorească în siguranță atât în timpul zilei, cât și în condiții de vizibilitate redusă.

Putere si autonomie

Trotineta electrica VSETT 8 are un singur motor electric puternic, fără carbon, care oferă o putere nominală de 600 W și produce o putere totală de vârf de până la 850 W combinat cu o unitate de control 23A și noi circuite de protecție termică, trotineta permite, de asemenea, pilotului să urce pe deal. Puterea trotinetei este controlată de o manetă populară pentru degete.

Bateria inteligentă litiu-ion de 48V de la LG susține încărcarea rapidă și promite o autonomie lungă (în funcție de capacitatea selectată a bateriei: 15,6 Ah, 19,2 Ah sau 21 Ah, greutatii pilotului, condițiile meteorologice, terenul și stilul de pilotaj) între 55 și 85 km (în modul ECO). Situate în partea de sus a punții, cele două porturi de încărcare sunt accesibile din ambele părți. Adică, nu contează dacă parchezi trotineta cu partea dreaptă sau stângă orientată spre perete. Desigur, aceste porturi de încărcare sunt echipate cu un capac de protecție. Bateria nu suferă de niciun efect nedorit de memorie, motiv pentru care va dura mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare!

Utilizare si practică

Structura sa rigidă și puterea suficientă predestinează aceasta trotineta pentru a trăi o viață urbană. Datorită motorului electric puternic, VSETT 8 poate face față chiar și unei pante mici. Când călătoriți într-un oraș, veți aprecia livrarea lină a puterii și agilitatea trotinetei. Nu trebuie să vă faceți griji că trotineta va renunța la dvs. intr-o călătorie mai lungă. Vă va plăcea șasiul confortabil, pe care îl veți aprecia, de exemplu, pe pietrele cubice.

Greutatea trotinetei variază între 20 și 23 kg, în funcție de dimensiunea bateriei. Cu toate acestea, în ciuda designului robust, trotineta este compacta, astfel încât să o puteți lua fără probleme în interiorul unui restaurant, de exemplu. Transportul trotinetei pe o distanță scurtă nu necesită prea mult efort, cu toate acestea, veți transpira puțin dacă aveți nevoie să o transportați la un etaj mai înalt al unei clădiri de apartamente fără lift. Prin dimensiunea sa, trotineta se potrivește în portbagajul unei mașini normale fără probleme, dar se așteaptă să ocupe puțin spațiu. Acestea fiind spuse, rămâne o trotineta excelenta pentru oraș.

Body, design și echipament

Trotineta are un design frumos care, combinat cu schema de culori negru și gri-verde, arată cu adevărat minunat. Cadrul și ghidonul pliabil sunt fabricate din aliaj de aluminiu aerospațial forjat. Această combinație oferă trotinetei rigiditatea de care are nevoie pentru a asigura siguranța motociclistului.

Avand grijă de confortul dvs. sunt amortizoarele cu arc față și spate, anvelopa gonflabilă față de 8,5 inch, anvelopa solidă spate de 8 inch și mânerele ergonomice confortabile de pe ghidon. Mecanismul de pliere a trotinetei a fost conceput pentru a utiliza un mecanism de pârghie, care poate fi, de asemenea, utilizat pentru a fixa tija de direcție într-o poziție pliată. Acest lucru vă oferă certitudinea că puteți plia trotineta în orice moment ori de câte ori trebuie să o transportați undeva sau să o încărcați într-o mașină.

Situat în partea din spate a mașinii, mânerul integrat facilitează transportul și încărcarea trotinetei și permite ridicarea mai bună. Trotineta VSETT 8 este echipata cu un ecran mare și ușor de citit cu blocare NFC, activat de un cip sub forma unui dongle, smartphone compatibil NFC sau smartwatch. Afișajul afișează toate datele importante, cum ar fi viteza, treapta curentă, kilometrii parcurși zilnic (CURSĂ), kilometrii parcurși total (ODO) și nivelul curent al bateriei. Datorită nivelului ridicat de luminozitate, afișajul rămâne lizibil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

Scor

O trotineta de oraș ideala! VSETT 8 este o trotineta de oraș solida. Este clar că aceasta trotineta îndeplinește specificațiile de hârtie declarate. Are o construcție solidă și un design frumos, oferind niveluri ridicate de siguranță și fiabilitate. Pe măsură ce călătoriți pe străzile orașului, observați câți oameni își întorc capul să se uite la voi. Cu siguranță îți va pune un zâmbet pe față și te vei simți ca un „rege”. Puteți parca trotineta într-o cafenea sau la birou fără griji și nu veți obosi niciodată să-l priviți. Cu toate acestea, dacă aveți un buget nelimitat și doriți o autonomie mai mare sau o viteză mai mare, atunci aruncați o privire și la modelul VSETT 10+.

Lasă un comentariu