Trotineta Electrica Segway P65E-review

Trotineta Electrica Segway P65e

Segway P65e este o trotinetă electrică nouă cu propulsie puternică de 1000 W și autonomie excelentă de 65 km, capabilă să atingă o viteză maximă de 25 km/h. Utilizatorii beneficiază de trei moduri de deplasare: Eco, Turbo și Cruise control, ceea ce îmbunătățește confortul și siguranța la conducere. Trotineta Segway P65e are o greutate de 28 kg și se poate plia cu un singur clic, fiind ușor de transportat și depozitat în portbagajul mașinii sau în mijloace de transport în comun. Este robustă și rezistentă, poate suporta până la 120 kg și are un afișaj generos care afișează viteza, timpul, modul de călătorie, kilometrajul și starea bateriei.

Segway P65E

– viteza maxima 25 km/h

– autonomie 65 km

– anvelope 10,5 inch

-putere motor: 500 w

-durata incarcare: 4 ore

-greutate maxima suportata: 120 kg

Trotineta electrică Ninebot P65e este inteligentă, deoarece poate fi controlată prin intermediul aplicației dedicate Segway-Ninebot. Pentru a beneficia de această funcție, trebuie doar să descărcați gratuit una dintre cele două aplicații în telefonul dumneavoastră și să utilizați conexiunea Bluetooth pentru a alege una dintre cele trei moduri de viteză prestabilite (15 km/h, 20 km/h sau 25 km/h).

Trotineta electrică Segway P65e are integrat un dispozitiv NFC de imobilizare a motorului, o funcție antifurt utilă pentru a descuraja potențialii hoți. Acest sistem funcționează astfel: veți primi un card electronic odată cu achiziționarea trotinetei, iar pentru a activa trotineta, trebuie doar să apropiați cardul de dispozitivul NFC situat sub afișaj, iar trotineta dumneavoastră este gata de utilizare. De asemenea, puteți configura un dispozitiv compatibil NFC (cum ar fi smartphone-ul sau smartwatch-ul) pentru a funcționa ca o cheie NFC pentru blocarea/deblocarea trotinetei. În plus, trotineta are o funcție de control al vitezei de croazieră, care vă permite să mențineți o viteză constantă pe distanțe lungi.

Trotineta electrică Segway P65e este dotată cu celebrele anvelope antiderapante de 10.5 inci – SegPower Cross Season, care o fac partenerul ideal pentru aventuri pe orice fel de drum. În plus, roțile oferă o aderență puternică pe asfalt, ceea ce face deplasarea mai sigură. Dar cum se descurcă Segway P65E pe suprafețe dure? În primul rând, ambele roți – față și spate – sunt echipate cu suspensii premium, pe care le întâlnim de obicei la scuterele electrice de ultimă generație. Acest sistem de suspensie are rolul de a absorbi șocurile de la orice suprafață denivelată întâlnită pe parcurs. O suspensie mai moale este recomandată pentru drumurile cu denivelări accentuate, în timp ce o suspensie mai rigidă este indicată atunci când intenționați să folosiți trotineta pe drumuri line la viteze mari.

După cum menționam anterior, trotineta electrică Ninebot Segway P65E dispune de o baterie de ultimă generație cu protecție împotriva scurtcircuitelor, supra și subvoltajelor, precum și a temperaturilor extreme (-10/-40ºC), care oferă o autonomie impresionantă de până la 65 km cu o singură încărcare. În plus, bateria asigură o putere constantă pe tot parcursul utilizării, astfel încât să nu resimțiți pierderi de putere, chiar dacă nivelul bateriei scade la doar 10%.

Una dintre caracteristicile distincte ale trotinetei electrice Ninebot Segway P65E este faptul că acceleratorul este întotdeauna activ, ceea ce elimină necesitatea de a o împinge înainte înainte de a activa motorul electric. În plus, trotineta dispune de două sisteme de frânare – frână de motor și frână mecanică pe disc pe roata din față – care îmbunătățesc semnificativ capacitatea de oprire și de siguranță în timpul utilizării.

Când frâna este acționată, LED-ul de pe aripa din spate se aprinde pentru a avertiza ceilalți participanți din trafic. Trotineta electrică Segway P65e beneficiază, de asemenea, de semnalizare în față și în spate pentru schimbarea direcției de mers, pentru a îmbunătăți siguranța în trafic. În plus, pentru a circula în siguranță pe timp de noapte, trotineta este echipată cu un far LED puternic, cu o rază de până la 14 metri, pentru o vizibilitate maximă chiar și în condiții de circulație slabe.

Constructorii trotinetei au acordat o mare atenție calității cauciucului, deoarece acesta asigură contactul cu solul. Prin urmare, trotineta este echipată cu roți de 10,5 inch învelite în cauciuc de cea mai bună calitate, certificate military. Aceste cauciucuri oferă o serie de beneficii, inclusiv o stabilitate mai mare decât celelalte cauciucuri, aderență deosebită, indiferent dacă accelerați în linie dreaptă sau faceți viraje cu viteză mare. În plus, trotineta este fabricată din materiale de înaltă calitate și are finisaje deosebite, cu un grad de rezistență la apă certificat IPX5. Acest lucru înseamnă că trotineta funcționează corect chiar și în condiții de ploaie torențială sau dacă treceți prin ochiuri de apă care nu depășesc înălțimea anvelopelor.

Trotineta electrică Ninebot Segway P65Ee vine dotată cu un motor brushless eficient de 1000 W integrat în roata din spate, care poate propulsa trotineta cu o viteză maximă de 25 Km/h. Aceasta are capacitatea de a urca pante de până la 23 grade și poate fi ușor pornită de pe loc, însă doar în cazul în care pasagerul cântărește maximum 120 de Kg. Dacă sunteți în căutarea unei trotinete electrice performante și ușor de manevrat, acest model oferă o putere mare a motorului, un acumulator performant și o mobilitate excelentă.

Lasă un comentariu