Trotineta electrica iScooter i9Max-REVIEW

Trotineta electrica iScooter i9Max

Trotineta electrica Iscooter i9Max este de înaltă calitate, cu o propulsie puternică de 350 W și o autonomie impresionantă de 35 km. Ofertă trei viteze de deplasare: 15 km/h, 25 km/h și 30 km/h, pentru o experiență de conducere mai confortabilă și mai sigură. Trotineta este ușor de pliat cu un singur clic și are o greutate de 17 kg, fiind ușor de transportat și depozitat. Este robustă și rezistentă, putând suporta până la 120 kg, și are un afișaj generos pentru control total al vitezei, kilometrilor parcurși, stării bateriei, etc.

Trotineta electrica iScooter i9Max

Trotineta electrică i9Max Iscooter este inteligentă și poate fi controlată prin intermediul aplicației Cxinwalk APP. Trebuie doar să descărcați gratuit aplicația pe telefonul dvs. și să utilizați conexiunea Bluetooth pentru a selecta una dintre vitezele prestabilite (15 km/h, 25 km/h sau 30 km/h) sau pentru a bloca motorul, astfel încât trotineta să nu poată fi utilizată de alte persoane.

Trotineta electrică este dotată cu anvelope anti-alunecare de 10 inch, care o fac perfectă pentru aventurile pe orice tip de drum. De asemenea, roțile oferă o aderență puternică pe asfalt, făcând deplasarea și mai sigură. Calitatea amortizoarelor este, de asemenea, excelentă, permitând o conducere sigură și confortabilă chiar și în prezența denivelărilor pronunțate.

Trotineta electrică Iscooter i9Max are o autonomie mare datorită bateriei de ultimă generație cu protecție împotriva scurtcircuitelor, supra și subvoltajelor, precum și a temperaturilor extreme (-10/-40ºC). Are un acumulator cu o capacitate de 10 Ah, oferind o autonomie de până la 35 km cu o singură încărcare. Acumulatorul oferă putere constantă pe tot parcursul utilizării, astfel încât să nu existe pierderi de putere chiar și atunci când nivelul acumulatorului este redus la 10%.

Trotineta electrică Iscooter i9Max are două caracteristici unice: în primul rând, acceleratorul este întotdeauna activ, așa că nu trebuie să vă împingeți ca pe un scuter tradițional înainte de a activa motorul. Pur și simplu apăsați butonul de accelerație pentru a transfera puterea către roți. Deși puteți să vă împingeți ca pe un scuter normal înainte de a apăsa accelerația, este important să vă amintiți să nu o faceți până nu sunteți pregătiți, deoarece există riscul să pierdeți controlul asupra trotinetei.

Cea de-a doua caracteristică remarcabilă a trotinetei Iscooter i9Max este faptul că poate fi frânată atât prin frânarea electrică a motorului, cât și prin frânarea mecanică pe disc disponibilă pe roata din spate.

La apăsarea frânei, LED-ul situat pe aripa din spate a trotinetei se aprinde ca măsură de siguranță pentru ceilalți participanți în trafic. De asemenea, trotineta este dotată cu un far LED puternic cu o rază de până la 7 metri, care oferă vizibilitate maximă și în cele mai slabe condiții de circulație.

Pentru a garanta performanță și siguranță, trotineta Iscooter i9Max este echipată cu cauciucuri de 10 inch, fabricate din materiale de cea mai bună calitate, certificate militar. Aceste cauciucuri asigură stabilitatea și aderența necesare, indiferent dacă se circulă în linie dreaptă sau se iau viraje cu viteză mare. Trotineta este și rezistentă la apă, cu un grad de protecție IP54, astfel încât să poată funcționa normal și în condiții meteo nefavorabile, cum ar fi ploi torențiale sau treceri prin apă care nu depășesc înălțimea cauciucurilor. De asemenea, trotineta este dotată cu un far LED puternic și un indicator de frână amplasat pe aripa din spate, ca măsuri de siguranță în trafic.

Scuterul electric i9Max vine cu un motor puternic, care poate fi setat în trei moduri diferite, precum și cu pilot automat.

Modul Eco – 15 km/h: pentru a limita consumul de energie și viteza în zonele unde este necesară o atenție mai mare la drum. Modul Sport – 30 km/h: Veți putea să vă bucurați de o viteză mai mare, dar veți pierde din autonomia bateriei. Aceasta este o opțiune pentru cei care își doresc o doză de adrenalină.

Trotineta i9Max vine cu un sistem de control al vitezei numit Cruise Control, care vă permite să setați viteza dorită prin intermediul consolei de control. Trotineta va menține această viteză de deplasare, indiferent dacă mergeți pe o pantă în sus sau în jos sau pe un drum drept. Această funcție ajută la reducerea consumului de energie și oferă un plus de confort, fără a fi necesar să mențineți apăsarea accelerației.

Este o achiziție avantajoasă să cumperi Iscooter i9Max? Iscooter i9Max vine cu un motor brushless eficient de 350 W integrat în roata din față, care te poate propulsa cu o viteză maximă de 35 km/h. Trotineta poate urca pante cu un unghi de până la 15 grade și poate fi pornită ușor, cu condiția ca pasagerul să aibă o greutate maximă de 120 kg. Dacă te întrebi ce trotinetă electrică să cumperi, Iscooter i9Max poate fi răspunsul la aceste întrebări. Pe lângă puterea mare a motorului și acumulatorul performant, acest model oferă mobilitate excelentă și ușurință în manevrare.

Lasă un comentariu