Review:Ninebot by Segway MAX G30E II

Ninebot by Segway MAX G30E II

Ninebot by Segway MAX G30E II este o trotineta electrica de ultima generatie, care se remarca prin puterea propulsiei de 350 W si autonomia sa excelenta de 65 Km. Trotineta poate atinge o viteza maxima de 25 km/h si ofera utilizatorilor 3 moduri de deplasare: Eco, Turbo si Cruise control, pentru a face mersul mai confortabil si sigur.

Ninebot by Segway KickScooter MAX G30E II

– viteza maxima 25 km/h

– autonomie 65 km

– anvelope 10 inch

-putere motor: 350 w

-durata incarcare: 6 ore

-greutate maxima suportata: 100 kg

Design-ul trotinetei este modern si practic, se pliaza cu un singur click si are o greutate de 19.1 kg, poate fi transportata usor si ocupa putin spatiu cand este pliata. Trotineta este robusta si rezistenta, capabila sa suporte pana la 100 kg si este echipata cu un afisaj generos, care permite utilizatorului sa aiba intotdeauna sub control viteza si distanta parcursa. Ninebot MAX G30E II este o trotineta inteligenta, care poate fi controlata prin intermediul aplicatiei Segway-Ninebot.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit si prin intermediul conexiunii Bluetooth, utilizatorul poate alege intre modurile de viteza prestabilite (15 km/h, 20 km/h sau 25 km/h). Trotineta este echipata cu anvelope antiderapante de 10 inci, care o fac potrivita pentru drumuri dificile si roțile asigura o aderenta puternica pe asfalt, pentru a face mersul mai sigur.

Amortizoarele sunt de calitate, oferind o conducere confortabila chiar si pe drumuri cu denivelari. Autonomia trotinetei este impresionanta, datorita bateriei de ultima generatie, cu protectie la scurtcircuit, supra si subvoltaje si temperaturi extreme (-10/-40ºC). Bateria are o capacitate de 15.3 Ah si ofera o autonomie de pana la 65 km cu o singura incarcare. Bateria asigura puterea necesara pe tot parcursul utilizarii, fara a simti pierderi de putere chiar daca acesta mai dispune doar de 10% din capacitate.

Trotineta se remarca prin doua caracteristici unice: acceleratorul este intotdeauna activ, deci nu trebuie sa va impingeti ca pe un scuter clasic inainte de a activa unitatea electrica, doar apasati butonul de acceleratie pentru a transfera puterea pe roti. In plus, trotineta are un sistem de franare regenerativa, care recupereaza energia in timpul franarii si o reutilizeaza pentru a extinde autonomia.

Ninebot by Segway MAX G30E II este dotat cu unul dintre cele mai puternice motoare din gama sa, care poate fi setat în 4 moduri pentru a gestiona scuterul în cel mai bun mod în funcție de condițiile de drum: Mod Eco (15 km/h) pentru a limita consumul și viteza acolo unde este necesară o atenție sporită la drum, Mod Sport (25 km/h) pentru viteză superioară, dar cu pierderea autonomiei bateriei, Modul Walk (adaptarea vitezei la viteza de deplasare a utilizatorului) și Cruise Control (setarea vitezei și păstrarea acesteia indiferent de pantă sau drum drept) pentru a reduce consumul de energie și a oferi un plus de confort.

La frânarea trotinetei, LED-ul amplasat pe aripa din spate se aprinde pentru a semnala celorlalți participanți la trafic că s-a frânat. Trotineta este, de asemenea, echipată cu un far LED puternic cu o rază de până la 7 metri, care oferă vizibilitate maximă în condiții slabe de iluminare. Constructorii au ales să nu facă compromisuri în ceea ce privește calitatea roților, de aceea trotineta este echipată cu roți de 10 inch învelite în cauciuc de cea mai bună calitate, certificate militar. Aceste cauciucuri oferă o stabilitate mai mare și o aderență excepțională, indiferent dacă se merge în linie dreaptă sau se iau viraje cu viteză mare.

Trotineta este fabricată din materiale de calitate și are finisaje de excepție, ceea ce permite o rezistență la apă certificată IPX5, ceea ce înseamnă că poate funcționa în parametri chiar și în ploaie puternică sau când trece prin ape care nu depășesc înălțimea anvelopelor.

Ninebot by Segway MAX G30E II este echipat cu un motor puternic de 350 W, integrat în roata din față, care te poate propulsa la viteze maxime de 25 km/h. Trotineta poate urca pante cu un gradaj de până la 20 grade și poate fi pornită ușor de pe loc, cu condiția ca pasagerul să nu depășească greutatea de 100 kg. Dacă te întrebi ce trotinetă electrică să cumperi, Ninebot MAX G30E II poate fi una dintre opțiunile bune, datorită puterii și performanței motorului și acumulatorului, precum și ușurinței în manevrare.

Lasă un comentariu