Motus Scooty 10 – review

Motus Scooty 10

Intro

Trotineta Motus Scooty 10″ 2022 este o solutie pentru traficul aglomerat din orase. Ea este ecologica, nu polueaza si are un consum redus de energie, datorita alimentarii electrice.Platile zilnice pentru parcare si alte necesitati pot fi evitate cu ajutorul trotinetei electrice pliabile Motus Scooty 10″. Aceasta poate fi pliata rapid pentru depozitare usoara atunci cand nu mai este utilizata.

Motus Scooty 10

Plierea trotinetei electrica se face simplu, prin apasarea unui buton. Acest proces duce la obtinerea unei forme compacte, convenabila pentru depozitare in portbagaj sau la birou. Motorul electric nu emite gaze poluante cu efect de sera.

Trotineta Motus Scooty 10″ 2022 poate fi utilizata de adolescenti si adulti, are un consum energetic mic, si poate fi cumparata in culorile alb, verde sau gri.

Specificatiile tehnice oferite de trotineta electrica Motus Scooty 10″ Lite 2022 sunt dupa cum urmeaza: 

-Motor de 250W nominal (350 max) și viteză până la 20 km/h;
-Turatii: 600 rot/min;
-Cuplu maxim: 11 Nm;
-Display electronic – functii afisate simultan: afisare viteza de deplasare, afisarea -nivelului de incarcare al bateriei, afisarea numarului total de km parcurs;
-Buton lumini avertizare led alb/rosu;
-Buton claxon;
-Iluminare puternica fata, spate si laterala;
-Frane cu disc eficiente;
-Led de incarcare;
-Manere antialunecare;
-Suprafata de sprijin antialunecare;

Trotineta are dimensiuni de 105.6 x 43 x 110 cm si greutate de 12.5 Kg, poate fi usor depozitata prin pliere si reducerea dimensiunilor atunci cand nu este folosita

Trotineta Motus Scooty 10 2022 se pliaza in doua etape si poate fi transportata si depozitata in spatii inguste. Functioneaza ca o trotineta electrica, permițandu-va sa va plimbati in curte, parc sau pe piste din oraș.

Cadrul trotinetei este facut dintr-un material foarte usor si rezistent din duraluminiu, ce dau nastere unui produs extrem de solid. Persoana care foloseste acest vehicul poate sa aiba o inaltime minima de 110 cm si maxima de 185 cm, cu o greutate maxima de 120 Kg.

Trotineta Motus Scooty 10″ 2022 are o furca rotii din fata dotata cu un sistem de amortizare a socurilor, permițandu-va sa circulați pe trasee cu grad mediu de dificultate, cum ar fi pajiștile cu iarba din parcurile naturale sau teren accidentat.

Trotineta Motus Scooty 10 2022 are 2 roti cu diametrul de 10″, oferind aderenta buna pe suprafete plate, si dispune de lumini de semnalizare fata si spate pentru siguranta in trafic. Rotile tubulare de 10 inchi, umplute cu aer, absorb socurile pe parcursul deplasarilor pe teren accidentat.

Trotineta Motus Scooty 10″ 2022 are un cadru solid si durabil, prevazut cu aparatori impotriva apei, pentru a preveni stropirea atunci cand se circula pe suprafete umede.

Display

Trotineta Motus Scooty 10″ 2022 are un display digital care afiseaza viteza, distanta parcursa, nivelul bateriei si erorile de functionare. Bateria cu litiu are o capacitate de 7,8 Ah, oferind o autonomie de aproximativ 30 km dupa o incarcare de 3-4 ore la 220V.

Autonomia de 30 km a fost determinata prin teste la 25°C. Autonomia poate varia in functie de viteza maxima de 20 km/h si modul ales: ECO (pana la 5 km/h), Conducere (pana la 15 km/h), sau Mod Sport (pana la 20 km/h). Trotineta are si un control de croaziera care permite conducerea fara a fi nevoie sa se accelereze constant. Dupa doar cateva secunde de conducere la o viteza constanta, controlul de croaziera este activat automat.

Frâne

Frânele sunt acționate electronic prin intermediul unui sistem magnetic. Modelul utilizează un magnet permanent, care poate fi apropiat sau îndepărtat, rezultând o rezistență diferită. Acest sistem de frânare este foarte puternic și frânează roata aproape instantaneu la orice viteză de deplasare a trotineței.

Pe ghidon se afla un mic display digital ce afiseaza viteza curenta si nivelul bateriei prin intermediul a cinci linii. Atunci cand cea mai de jos linie clipeste, inseamna ca bateria trebuie incarcata. Pentru a opri vehiculul, se apasa simultan frana si acceleratia timp de cateva secunde. Iar pentru a activa/dezactiva iluminatul, se apasa doar frana timp de cateva secunde.

Trotineta trebuie sa fie stationara pentru ca sistemul de iluminare nu functioneaza cand vehiculul se misca. Cu tehnologia moderna, acest vehicul poate fi monitorizat oricand si oriunde in timp real prin conectare wireless la telefon prin intermediul unei aplicatii pentru Android/iOS. App-ul poate oferi informatii in timp real, cum ar fi viteza, nivelul bateriei, ruta aleasa, kilometraj, control trotineta (blocare, deblocare), clasamentul celor mai lungi distante parcurse, intrebari si raspunsuri, chiar si diagnosticarea vehiculului prin conexiune Bluetooth simpla.

Puteti sa va alaturati comunitatii „Motus” pentru a schimba informatii, fotografii sau pentru a lua parte la evenimente. Prin intermediul aplicatiei, viteza vehiculului poate fi redusa automat in curbe, reducand astfel riscul de derapare. De asemenea, aplicatia poate porni GPS-ul si poate arata ruta parcursa cu trotineta.

Cand trotineta este parcata si esti conectat la telefon, poti activa modul blocat prin aplicatie. In acest mod, acceleratia nu functioneaza. Doar prin intermediul aplicatiei poti dezactiva blocarea. Daca sistemul detecteaza erori sau avertismente, il va opri si va semnaliza acest lucru prin intermediul unei diode rosii.

Trotineta are o platforma cu o distanta fata de sol de 15 cm si o suprafata antiderapanta, care permite o echilibrare si o priza mai buna la picioare. Platforma din duraluminiu asigura stabilitate maxima la mers si viraje stranse si poate suporta 2 picioare adolescentine. Trotineta are un centru de greutate scazut si un picior de sprijin cu arc pentru parcare verticala. Transmisia este directa de la motor la roata din spate.

Baterie

Trotineta Motus Scooty 10 are un motor fără perii de 250W nominal (350W max), alimentat de un acumulator cu Lithium de 7800 mAh. Acumulatorul asigură o durată de funcționare mai lungă decât bateriile standard, timpul fiind de 150-180 minute, în funcție de teren și greutatea utilizatorului.

Bateriile cu Lithium sunt eficiente si ecologice, oferind un timp de utilizare mai lung. Acumulatorul poate fi încărcat în 3-4 ore pentru funcționare fără probleme. Intervalul de temperatură de funcționare este -10°C la 40°C, cu autonomie maximă la 20°C-30°C. Bateria, cu o greutate de 1,8 kg, are sistem de protecție împotriva supra-descărcării, oprind alimentarea când trotineta este oprită sau blocată și bateria nu mai are suficientă energie.

Trotineta Motus Scooty 10 poate fi protejata împotriva supra-descărcării prin întreruperea alimentării atunci când se află în starea blocată sau oprită și bateria nu are suficientă putere. Poate fi repornită prin alimentare cu energie electrică, dar dacă rămâne în această stare mai mult de jumătate de oră după conectare la sursa de alimentare, trebuie contactat un centru autorizat de service. Statia de încărcare se poate conecta la o priză obișnuită cu tensiunea de 220V și alimentează bateriile prin intermediul unui jack ce se conectează în partea din față a platformei. Butonul on/off de activare se află în aceeași zonă.

Viteza

Trotineta are o viteza maxima de 20 km/h si poate parcurge distante de 25-30 km pe teren cu o inclinare maxima de 15°. Viteza poate fi setata prin intermediul unei aplicatii de pe telefon, luand in considerare temperatura de 25°C, o sarcina de 80 kg si drum fara denivelari.

Trotineta Motus Scooty are o viteza maxima de 20 Km/h si poate parcurge o distanta de 25-30 Km cu o inclinare a terenului de 15°. Puteti seta viteza de croaziera prin intermediul aplicatiei de pe telefon, dar aceasta este influentata de diversi factori, cum ar fi modul de manevrare, temperatura, suprafata drumului si sarcina. Chiar si cu nivelul de incarcare al bateriei scazut sub 50%, trotineta pastreaza caracteristici bune de tractiune. In timpul utilizarii, temperatura la motorul rotii din spate a atins un maxim de 40°C, iar controlerul electronic al bateriei era doar cald.

Motus Scooty 10 este o trotineta electrica excelenta pentru deplasarea prin oras, cu o viteza maxima de 20 Km/h si o autonomie de 25-30 Km. Viteza poate fi controlata cu un singur buton pe ghidon. Pachetul include un incarcator, manual si chei de montare. Aceasta poate trece cu usurinta peste obstacole si are un pret avantajos de achizitie online. Recomandat pentru pasionatii de electrice.”

Lasă un comentariu