review Trotineta electrica lexgo r9x lite

Lexgo R9X Lite

Trotineta electrica Lexgo R9 Lite Lexgo R9X Lite este o trotineta electrica pliabila pentru adulti cu motor de 350W, trei viteze, baterie 6Ah, frana disc si roti de 8.5”, cu forme liniare, dimensiuni reduse si performante bune chiar si pe drumuri in panta. Un vehicul electric excelent, cu un preț mai mult decât accesibil, potrivit pentru deplasarea prin oraș într-un mod eco-sustenabil rapid, confortabil și în siguranță.

Lexgo R9X Lite

– viteza maxima 25 km/h

– autonomie 25 km

– anvelope 8,5 inch

-putere motor: 350 w

-durata incarcare: 6 ore

-greutate maxima suportata: 100 kg

Este o trotineta electrica cu trei trepte, pliabila si portabila, potrivita pentru a conduce de la 14 ani in sus (cu casca pana la 18 ani), excelenta pentru a fi transportata cu usurinta chiar si cu masina si in transportul in comun, precum si pentru a fi depozitata chiar si in spatii mici.

Echipata cu panou de control pe ghidon cu indicator de nivel al bateriei, distanta parcursa, viteza instantanee si cruise control (setare limita de viteza accesibila).

Diferența dintre Lexgo R9 Lite și R9 PRO

Lexgo a creat două modele foarte asemănătoare: Lexgo R9X Lite și noul model Lexgo R9 Pro. Ambele trotinete au un raport calitate-preț excelent și sunt echipate cu tot ce aveți nevoie pentru plimbări distractive și plăcute. Noua versiune (PRO) a fost echipată cu o baterie mai puternică, adică 7,5A față de bateria de 6A a modelului LITE. Această diferență îi permite trotinetei R9 PRO să aibă o autonomie mai bună și să poată, cu un singur ciclu de reîncărcare, să parcurgă până la 22 km, față de 18 pentru modelul Lexgo R9X Lite. Daca ar fi sa cumpar una dintre aceste doua trotinete ieftine dar de buna calitate as lua cu siguranta modelul R9 PRO datorita autonomiei, in timp ce daca as vrea sa fiu mai atent la latura economica as lua modelul Lexgo R9X Lite. In orice caz, confirm ca la pret ambele sunt produse excelente.

Pareri pro

  • Este realizata din materiale de calitate, solide si rezistente
  • Pliabila si portabila, are dimensiuni reduse
  • Putere excelentă a motorului care vă permite să acoperiți cu ușurință pante de până la 15°
  • Are un sistem de viteză triplă la 6 km/h (pentru o mai mare economie a bateriei), 20 și 25 km/h
  • Platforma este lată și confortabilă
  • Este echipata cu iluminare adecvată pentru a conduce noaptea în siguranță
  • Panoul de control vă permite să țineți sub control datele de conducere
  • Raport calitate/preț excelent


Defecte

  • Nu se numără printre cele mai ușoare modele de trotinete electrice
  • Are o rază de autonomie de cel mult 18-20 km.

Concluzii

Trotineta electrica Lexgo R9X Lite este o trotineta de baza, dar functionala, realizata din materiale robuste si disponibila la un pret accesibil. Nu printre cele mai echipate și chiar mai degrabă spartane modele (toate accesoriile pentru trotinete electrice le găsiți aici), dar eficiente și robuste și cu toate acreditările pentru a circula pe șosea conform legislației în vigoare. Are un motor destul de puternic, care funcționează bine chiar și în urcare și are o autonomie care, deși nu este excesiv de lungă, este totuși suficientă pentru călătorii scurte prin oraș. Datorită cadrului pliabil și dimensiunilor destul de reduse, este ușor să îl așezi chiar și în spații mici sau să îl încarci în portbagajul mașinii. Are trei viteze, care permit, de asemenea, economii excelente ale bateriei și este bine echipat cu lumini, un sistem de frânare și anvelope de 8,5 inchi cu camere. O trotineta electrica potrivita pentru cei care caută o alternativă ecologică la mașină cu care să se deplaseze confortabil, în siguranță și într-un mod eco-sustenabil în mediul urban.

Lasă un comentariu