Trotineta electrica Laotie SR 10-review

Laotie SR 10

Laotie SR 10 este un brand care nu este nou-venit în lumea trotinetelor electrice. Produce mașini de înaltă calitate cu parametri excelenți la prețuri rezonabile. Unul dintre modelele acestui producător popular este, de asemenea, Laotie SR10. Trotineta are performanțe ridicate, construcție de calitate și o baterie mare.

Laotie SR 10

– viteza maxima 70 km/h

– autonomie 100 km

– anvelope 10 inch

-putere motor: 1800 w

-durata incarcare: 6 ore

-greutate maxima suportata: 150 kg

Intro

Dacă sunteți în căutarea unei trotinete electrice de înaltă calitate, careia nu ii lipsește o performanță decentă și care are, de asemenea, o gamă foarte bună, Laotie SR10 ar trebui să fie cu siguranță pe lista scurtă. Obțineți toți acești parametri pentru un preț foarte favorabil, dar trotineta oferă mult mai mult. Hai să clarificam lucrurile.

Putere motor

Laotie SR10 are un sistem cu două motoare, motoarele electrice sunt situate direct în roți. Fiecare dintre ele are o putere de 1800 W, astfel încât puterea totală a trotinetei este de 3600 W. Ca urmare, nu vă veți teme de o urcare corespunzatoare, care poate fi de până la 40 de grade.

Vă recomandăm să luați în considerare cu atenție ce încălțăminte veți alege. Vânzătorul oferă anvelope pentru strada și off-road la același preț. Dacă intenționați să călătoriți în condiții mai solicitante, incaltamintea off-road va fi mai potrivița. Desigur, conducerea cu astfel de anvelope este, de asemenea, posibilă pe strada, dar trotineta va fi mai zgomotoasa cu ele.

Baterie si roti

Laotie SR10 poate dezvolta o viteză maximă de până la 70 km/h. Are un sistem de 60 V cu o baterie de 28,8 Ah (21700 celule), oferind o capacitate totală de 1728 Wh. Cu o baterie atât de mare, ar trebui să poată acoperi până la 100 km cu o singură încărcare. Această cifră depinde, desigur, de temperatura exterioară, de teren, de stilul de conducere și de greutatea pilotului. Bateria și ambele controlere (pentru motorul din față și din spate) sunt încastrate în răcitoare din silicon, care asigură o disipare mai eficientă a căldurii.

Puterea este transmisă la roțile de 10 ” din față și din spate. Desigur, o astfel de trotineta rapidă și puternică are nevoie, de asemenea, de caracteristici de siguranță de calitate. Desigur, există o frână hidraulică cu disc în față și în spate, care este completată de o frână electronică. Datorită acestuia, trotineta se poate reincarca și astfel crește autonomia maxima.

Securitate

Veți primi două chei wireless cu trotineta Laotie SR10, cu care o puteți bloca și debloca, dar, de asemenea, activați sau dezactivați alarma. Dacă trotineta este blocată și se detectează mișcare, se activează o alarmă. Există o lumină LED strălucitoare în față, care va ilumina drumul din fața dvs. fără probleme.

Există, de asemenea, un claxon și pe partea dreaptă a ghidonului veți găsi un afișaj color mare care vă informează despre viteza curentă, starea bateriei, ruta curentă sau timpul scurs. Utilizați butoanele pentru a selecta cu ușurință modul de conducere preferat. Există, de asemenea, opțiunea de a conduce cu motorul din față oprit și există, de asemenea, un mod eco care limitează viteza maximă și accelerația pentru a crește autonomia.

Incarcare

Cu dimensiuni de 127 x 127 cm Laotie SR10 se potrivește și într-un lift mai mic. Lățimea ghidonului este de 64,5 cm. Trotineta este pliabila pentru portabilitate mai ușoară și cântărește 39 kg. Încărcarea durează aproximativ 5-6 ore cu încărcătorul furnizat. În pachet veți găsi, de asemenea, un set de instrumente pentru servicii de bază. Înainte de prima cursă, vă recomandăm să verificați strângerea tuturor șuruburilor.

Lasă un comentariu