TrotinEta electrica KUGOO Kirin M3 G1

Trotienta electrica E-Trotineta KUGOO Kirin M3

Naveturile zilnice nu trebuie să fie plictisitoare sau epuizantecu noua KUGOO Kirin M3. Zburați cu viteze de până la 25 km/h pe cea mai nouă trotinetă electrică de la KUGOO este un nou nivel de emoție. KIRIN G1 este o trotineta electrica rezistenta la apă, durabila, de înaltă performanță, conceputa pentru a vă transporta pe dealuri abrupte și pe teren accidentat.

Există o mulțime de trotinete electrice diferite disponibile pe piață pe care le-am testat, dar în acest articol vă voi trece prin ceea ce mi-a plăcut și nu mi-a plăcut după ce am luat KIRIN G1 pentru o plimbare lungă. În acest articol, sper că veți putea spune dacă KIRIN G1 este potrivit pentru dvs.

KUGOO Kirin M3

– viteza maxima 25 km/h

– autonomie 50 km

– anvelope 10 inch

-putere motor: 600 w

-durata incarcare: 8 ore

-greutate maxima suportata: 120 kg

Specificatii KUGOO Kirin M3

Trotineta electrică KIRIN G1 este alimentată de un motor de 500W DC, fără perii și o baterie cu litiu de lungă durată. Trotineta impermeabila XP67 este pliabila, funcționează la trei moduri diferite de viteză și are o capacitate de urcare de până la 24 de grade.

Trotineta electrica KIRIN G1 are o varietate de caracteristici care îl diferențiază de concurență. Mai jos este o listă cu primele mele cinci atribute preferate unice PENTRU KIRIN G1.

1. 13 Ah Lithium Battery

KIRIN G1 este alimentată de o baterie de 13 Ah. Bateria de mare capacitate este formată din 18650 celule, este mai durabilă decât majoritatea și durează doar 2,5 până la 4,5 ore pentru a fi încărcată complet.

O singură încărcare permite piloților să parcurgă o distanță de aproape 50 de km, ceea ce o face ideală pentru cei care doresc să călătorească pe distanțe lungi.

În timp ce bateriile cu litiu au multe avantaje, bateriile trebuie depozitate într-un mediu de temperatură mai rece, deoarece acestea sunt expuse riscului de supraîncălzire, îmbătrânire și supraîncărcare.

2.Funcția de deblocare NFC

Înainte de plimbare, trotineta electrică trebuie să fie deblocată de un card NFC. Cardul NFC, care poate fi atasat cu ușurință pe inelul cheii, este pur si simplu nevoie sa fie apasata pe ecranul trotinetei electrice după ce acesta este pornită.

Acest nivel suplimentar de securitate împiedică orice persoană fără card NFC să se plimbe pe KIRIN G1, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei preocupați de furt și care caută o soluție de prevenire a furtului.

3. Motor de 500W + Moduri de viteza

KIRIN G1 este alimentată de un motor 500W, DC, fără perii, situat pe roata din spate a trotinetei electrice. Aceasta are trei moduri de viteză: Eco Mode (economie de energie – 18km / h), D Mode (standard – 25 km / h) și S Mode (sport 40km / h).

Motorul permite trotinetei electrice să transporte în siguranță o sarcină de 120 kg pe o pantă de 24 de grade.

4. Sistem dual de frânare

KIRIN G1 utilizează atât o frână de butuc pentru roțile din față, cât și un sistem electronic de frânare EABS pentru roțile din spate. Având nu unul, ci două tipuri de frâne reduc numărul de metode potențiale de eșec, făcând trotineta electrica mult mai sigura.

Cu frâna cu disc pe roata din față și frâna electrică pe roata din spate, distanța de frânare listată a KIRIN G1 este de aproximativ 4m. Acest lucru se schimbă ușor în funcție de mulți factori, cum ar fi terenul, greutatea călărețului, etc

Am reușit să mă opresc la 4,5 metri, ceea ce nu este departe de ceea ce pretind oamenii de la KUGOO.

Cu frâna cu disc pe roata din față și frâna electrică pe roata din spate, distanța de frânare listată a KIRIN G1 este de aproximativ 4m. Acest lucru se schimbă ușor în funcție de mulți factori, cum ar fi terenul, greutatea călărețului, etc

Am reușit să mă opresc la 4,5 metri, ceea ce nu este departe de ceea ce pretind oamenii de la KUGOO.

5. Anvelope de 10″ pentru toate tipurile de teren

Indiferent dacă este vorba de o trotineta electrica, skateboard sau bicicletă, calitatea anvelopelor poate face diferenta. Din fericire, anvelopele DE 10 inch ALE LUI KIRIN G1 permit o călătorie lină și confortabilă.

Roata din față este o anvelopă pneumatică, atașată la suspensia dublă a trotinetei electrice, care poate absorbi cu ușurință orice denivelări pe drum. Roata din spate, o anvelopă solidă, model fagure, este construită pentru a vă purta pe un teren mai dur.

Siguranță, securitate și depozitare

Dacă siguranța este una dintre prioritățile dvs. de top, caracteristicile de siguranță KIRIN G1 vă pot atrage atenția. Toate produsele KUGOO trec printr-o linie de asamblare strictă înainte de a părăsi fabrica și beneficiază de o garanție de 6 luni împotriva defectelor de material și a defecțiunilor bateriei.

În experienta mea, am constatat că KUGOO a publicat o serie de teste de durabilitate extremă. Pentru a testa siguranța KIRIN G1, KUGOO l-a condus într-o piscină, l-a aruncat de pe balcon și chiar a simulat diferite tipuri de accidente.

Chiar dacă nu am trecut prin probleme și fac același lucru cu unitatea pe care am testat-o, dar acest lucru arată cât de durabilă este construcția pentru aceasta trotineta electrica KIRIN G1 este compus dintr-un aliaj de aluminiu + material PC care oferă o asigurare suficientă pentru siguranța dvs. de pilotaj.

Trotineta electrica este chiar sigura pentru cei cărora le place să meargă pe timp de noapte. Farurile luminoase din față și din spate care sunt încorporate în trotineta electrica asigură că fiecare mașină sau trecător vă vede venind. Dacă nu, ghidonul KIRIN G1 vine cu un clopotel manual.

Un alt beneficiu al KIRIN G1 este mecanismul anti-furt încorporat. Nu numai că trotineta electrica trebuie să fie deblocat de un card NFC, dar vine și cu un sistem integrat de blocare de securitate pe stâlp. Încuietoarea utilizează un cod mecanic pentru a vă asigura KIRIN G1 de un suport pentru biciclete, un copac sau un stâlp din apropiere.

În cele din urmă, mecanismul de pliere al KIRIN G1 îl face optim pentru depozitarea în locuri mici. Ghidonul trotinetei electrice poate fi pliat paralel cu baza, permițând să se potrivească în mașina sau dulapul dvs. acasă.

Dacă nu ați mai condus niciodată o trotineta electrica, KIRIN G1 s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune. Aceasta trotineta electrica de înaltă calitate este o investiție și este important să stabiliți trotinetele electrice ca o opțiune sigură și utilizabilă pentru dvs. inainte de a sări la KIRIN G1.

Asigurați-vă că vă întrebați: „Cât de des voi merge cu adevărat?” înainte de a arunca banii pe o trotineta electrica nou. În plus, dacă nu vă simțiți confortabil să ridicați până la 22 de kilograme, m-aș uita la trotinete electrice mai ușoare și mai portabile.

KIRIN G1 este cunoscuta pentru durabilitatea sa deci, dacă sunteți în căutarea de a merge cu o trotineta electrica pentru naveta de zi cu zi, KIRIN G1 va lucra pentru tine.

Aceasta trotineta electrica este construita pentru a dura, ceea ce o face alegerea perfectă pentru riderii care intenționează să meargă off-road, sau adolescenții care pot manipula trotineta electrica puțin mai ușor.

Din nou – dacă sunteți un experimentat care caută o trotineta electrica de încredere, KIRIN G1 este o opțiune practică și funcțională.

Lasă un comentariu