Trotineta electrica Blaupunkt ESC608

Trotineta electrica Blaupunkt ESC608

O trotineta electrică, in speță Blaupunkt ESC608 este un mijloc de transport atractiv și la modă, atât în rândul tinerilor cât și al adulților. Este tot mai des utilizată ca o alternativă la modul de a călători în oraș, mai ales în locurile unde există trafic rutier intens. Trotineta electrică poate fi o soluție bună în ceea ce privește mersul la școală, la un magazin sau petrecerea timpului în aer liber. Oamenii apreciază și trotinetele electrice pentru că acestea sunt ecologice. Nu emit gaze de eșapament și, prin urmare, nu poluează aerul pe care îl respirăm.

Trotineta electrică Blaupunkt ESC608 este echipată cu un motor de 250 W care poate atinge viteze de până la 25 km/h și poate trece peste dealuri cu un unghi de înclinare de până la 15 grade. Călătoria la aceste viteze este dinamică, emoționantă și distractivă. Totuși, trebuie amintit faptul că viteza la care va ajunge călătorul este influențată de greutatea acestuia (până la 120 kg), tipul de suprafață pe care călătorește, temperatura ambientală și, de asemenea, vântul. Reglajul vitezei pe trei niveluri permite adaptarea vitezei trotinetei la condițiile drumului, la nivelul de mobilitate pe acest tip de vehicul și la vârsta utilizatorului.

Blaupunkt ESC608

– viteza maxima 25 km/h

– autonomie 20 km

– anvelope 8,5 inch

-putere motor: 250 w

-durata incarcare: 5 ore

-greutate maxima suportata: 120 kg

Blaupunkt ESC608 este echipată cu o baterie de 6 Ah care durează aproximativ 5 ore pentru a fi încărcată complet. Capacitatea bateriei permite utilizatorului să călătorească până la 20 km, luând în considerare greutatea, tipul de suprafață pe care călătorește și, de asemenea, condițiile meteo. Indicatorii bateriei și ai vitezei sunt afișați pe LCD-ul integrat, situat pe ghidon.

Pentru a face călătoria mai plăcută, Blaupunkt ESC608 este echipată cu o funcție de control al vitezei constante care se activează automat atunci când viteza este menținută constant timp de cel puțin 6 secunde. Poate fi dezactivat prin apăsarea frânei sau a manetei de accelerație. Roțile gonflabile de 8,5 ich ale Blaupunkt ESC608 oferă un nivel ridicat de confort la călătorie. De asemenea, permit evitarea ușoară a obstacolelor de pe drum și călătoria pe diferite suprafețe, inclusiv pe cele neuniforme.

Frana cu disc din spate împreună cu sistemul E-ABS din față îmbunătățesc siguranța la călătorie. Acest echipament garantează fiabilitatea în situații de urgență și distanța de frânare cea mai scurtă posibilă. Atunci când se aplică frâna, lumina din spate începe să pâlpâie

Stabilitatea la călătorie și eliminarea riscurilor pentru alți cicliști sunt influențate de ghidonul ergonomic cu mânere din cauciuc pe care se află, de asemenea, un LCD, un clopoțel de avertisment și o lampă LED din față. Aceasta mărește câmpul de viziune al ciclistului și lampa LED din spate din carcasă crește vizibilitatea pentru ceilalți.

Mecanismul de pliere al trotinetei Blaupunkt ESC608 este fără efort atunci când este utilizat, astfel încât puteți să îl pliați ușor și să-l luați cu dvs. cu un autobuz, metrou sau tramvai. Un mecanism de încuiere special proiectat previne plierea trotinetei în timp ce călătoriți.

A călători cu o trotinetă electrică poate fi o plăcere, si poate fi o modalitate excelentă de a petrece timp în aer liber. Totuși, este absolut necesar să ne amintim regulile de siguranță de bază, să avem un simț comun și a face călătoria cu trotinetă plăcută atât pentru noi cât și pentru ceilalți utilizatori ai drumurilor. Dacă un copil călătorește cu o trotinetă electrică, oferiți-le cască potrivită și elemente de protecție pentru genunchi și cot. Adulții care călătoresc la viteze mai mari nu trebuie, de asemenea, să uite de propria siguranță.

Înlocuiți mașina, motocicleta sau bicicleta cu un mijloc de transport rapid și confortabil, trotineța electrică Blaupunkt ESC608. Începeți să vă distrați în siguranță, astăzi!

Geanta de transport pentru ghidonul ACE800 este o adăugare excelentă la trotinetă. Va permite să transportați lucrurile necesare.

Lasă un comentariu